Doe het zelf

Default

Installatiemateriaal

In onze doe–het–zelf afdeling kan u genieten van tal van voordelen: technische professionals achter de toonbank werken, alle electro - technische faciliteiten zijn voorhanden, al uw vragen worden professioneel beantwoord, daar wij enkel met Electro, u geniet van alle kortingen die op dat moment van toepassing zijn, wij verkopen enkel en alleen hoogwaardige producten, verkochte materialen kunnen steeds geruild worden, “ bij vertoon van kassaticket”, wij aanvaarden eco cheques.

DSC01777

Plan op maat

Wij maken u een plan op maat! Voor diegenen die hun elektrische installatie zelf willen uitvoeren in hun woning of verbouwing maken wij een plan op maat. Van hieruit volgt de offerte voor al uw elektrische benodigdheden, die van toepassing zijn om uw droom elektrische installatie te verwezenlijken.

DSC01810 Bewerkt

Begeleiding

Uw electrische installatie, onze zorg! Tevens kan u genieten van de begeleiding door een van onze techniekers voor de opvolging, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, over de al dan niet elektrische goedkeuring van uw elektrische installatie.

DSC02058

Geen resten

Geen resten! Wanneer u bij Electro Gero de elektrische bekabeling aankoopt voor uw verbouwingen bent u zeker dat u na de grote werken niet met rollen blijft zitten. Volledige rollen kunt u namelijk terugbrengen. Aan deze service zijn enkele voorwaarden verbonden, voor meer informatie, breng een bezoek aan onze winkel.