Projecten

DSC01810 Bewerkt

Appartementen

Onze producten: alarm, camerabewaking, verlichting (zowel binnen als buiten via lichtstudie), geluid, muziekinstallatie, domotica, automatisatie van poorten & hekwerken, gekoppeld op uw alarm en/of domoticainstallatie, terrasverwarming, etc. Wij gaan samen met u alle gewenste technieken bespreken en maken een ontwerp op maat. Het ontwerp wordt samen met u, op de bouw afgetekend, op de plaats die u wenst. We plaatsen de elektrische leidingen, werken de volledige elektrotechnische installatie af en zorgen voor de elektrische schema’s en de elektrische indienststelling.

Default

Woning & Villa

Voor al uw technieken kan u bij ons terecht: alarm, camerabewaking, verlichting (binnen en buiten), geluid, muziekinstallatie, domotica, automatisatie van poorten en hekwerken, terrasverwarming, etc. Wij gaan samen met u alle gewenste technieken bespreken. Op basis hiervan zullen wij een ontwerp op maat maken. Na overleg en goedkeuring van dit ontwerp word hierop de offerte gebouwd. Aanpassingen kunnen te allen tijde gebeuren. Het ontwerp wordt samen met u, op de bouw afgetekend, op de plaats die u wenst. Na het plaatsen van de elektrische leidingen wordt samen met u alles nog eenmaal doorgenomen.

DSC02058

Industrie

Voor uw industriële installatie gaan wij met u al uw behoeften bekijken en zodoende in plan brengen. Uw budget word vooropgesteld, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Voor uw industriële installatie voorzien wij een lichtstudie aan de hand van de te voorziene behoefte. Samen met u en/of uw architect zullen wij de technieken doornemen, om een en ander met andere onderaannemers te bespreken. Na goedkeuring van de plannen gaan wij samen met u en/of uw architect de voorziene technieken op de werf uitzetten. Wij verzorgen voor u de elektrische indienststelling. Onze troeven, uw voordeel.

DSC02058

Professionele gebouwen

Voor elke KMO, winkel, horecagelegenheid, dokterspraktijk ... staan we in voor de elektriciteitswerken, de plaatsing van camera- en alarmsystemen, verlichting, enzovoort.

DSC01777

Domotica & Toegangscontrole

Om een antwoord te kunnen bieden op de steeds toenemende vraag naar comfort, veiligheid en rationeel energieverbruik in de woningbouw, kiezen wij voor het “tebis” domotica-systeem van Hager. Dit systeem zorgt voor de nodige interactie tussen de verschillende toegepaste technieken, zoals: verlichting, verwarming, rolluiken, automatische poorten, diefstal- en brandalarm, sproei-installaties, enz... De communicatie tussen deze verschillende toepassingen gebeurt volgens het KNX–EIB protocol, met de nodige flexibiliteit voor verdere evoluties in de toekomst.

Beveiliging: alarm, brand en camera

Electro Gero is ook uw specialist aangaande alarmsystemen, van advies tot uitvoering! Ons preventie-aanbod is heel ruim: inbraakbeveiliging, brandbeveiliging, toegangscontrolesystemen, camerabewaking, automatisatie, telefooninstallatie, alarmcentrale. We helpen u zowel met binnen- als buiten detectie systemen.

DSC02282

Groene stroom

Ook voor zonnepanelen kunt u bij Electro Gero terecht. We staan zowel in voor de levering als plaatsing. Onze medewerkers scholen zich regelmatig bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en materialen.

DSC02455

Ventilatie

U kunt bij ons terecht voor levering en plaatsing van ventilatiesystemen, ventilatie-units met warmteterugwinning en balansventilatiesystemen in woningen.

Wij hebben verschillende soorten ventielen in ons assortiment: van inregelventielen tot luchtventielen (die dienst doen als toe- of afvoerventiel).