Wie zijn wij

Default

Welkom op de website van Electro Gero!

Wij verzorgen voor u: algemene elektriciteitswerken voor appartementsgebouwen, woning-villa en industrie. We hebben een ruime showroom met zowel binnen- en buitenverlichting. We staan in voor de installatie van deze en lichtstudie. We hebben alles voor de elektrische doe-het-zelf, staan in voor planbespreking op maat, verzorgen de verhuur van werfkasten, regelen de aanvraag "erkend partner Electrabel", staan in voor keuringen + rechtzetting van uw elektrische installatie, etc.

DSC01948

Projecten

Wij verzorgen totaalprojecten van A tot Z. Bij elke fase van het project hebben we overleg met u en/of de architect of aannemer. Om u een idee te geven van wat we voor u kunnen betekenen, kunt u op deze website alvast enkele projecten in detail bekijken.

Lees meer
DSC02258

Winkel

Een uitgebreide waaier uit ons gamma vindt u terug in onze showroom te Neerpelt. Onze specialisten ter zaken staan u graag te woord voor advies bij al uw projecten. Er is altijd voldoende voorraad elektrische onderdelen, kabels, lampen etc. om doe-het-zelvers en bedrijven snel te kunnen helpen.

Lees meer