+32 (0) 11 66 19 79
info@electrogero.be
Openingsuren Electro Gero
Maandag:
13:30 tot 18:00 u
Dinsdag tot donderdag
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 18:00 u
Vrijdag
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 17:00 u

Jouw elektriciteitsinstallateur metwelverdiende strepen

U bent hier:
Home
>
Over ons

Het logische succesverhaal van Electro Gero

Electro Gero is ondertussen de gevestigde waarde voor elektrische installaties en producten in Limburg en ver daarbuiten. Die positie werd ons natuurlijk niet in de schoot geworpen: ze werd verdiend en opgebouwd vanuit een niet aflatende werkethiek. Het verhaal van ons bedrijf is er een van hard werk, perfectionisme en vooral: echte betrokkenheid bij de klant.
1995
1997
2005
2008
2020
2021

Het prille begin van Electro Gero.

Electro Gero startte in 1995 als eenmanszaak in Lommel. De verregaande expertise rond het plaatsen van elektrische installaties groeide meteen exponentieel; het bedrijf ontpopte zich al snel tot vertrouwde partner van diverse sleutel-op-de-deur firma’s, zoals bijvoorbeeld Splendid Woningbouw. Een dubbele uitdaging: de schaal nam snel toe en de kwalitatieve lat lag meteen waar ze moest liggen... hoog dus.

Al snel barstte de eenmanszaak uit zijn voegen en in ’97 werd de bvba opgericht.

In 1997 heeft de verhuis van Lommel naar Neerpelt plaatsgevonden. Het pand in Lommel was ondertussen te klein geworden voor de groeiende activiteiten te kunnen ondersteunen.

Uitbreiding van onze dienstverlening naar appartementenbouw.

In 2003 kwam er appartementenbouw bij. Door onze kwalitatieve en klantgerichte visie aan te houden, werden we al gauw opgemerkt door grotere spelers in de markt. Dit leidde tot enkele veelzeggende prestigeprojecten, zoals een project op het Hertog Janplein in Lommel (dat zelfs in de prijzen viel). Van daaruit ging het snel: ook ver buiten de provinciegrenzen liep ons vakmanschap in de kijker, waardoor giganten als Westhoek nv met ons in zee gingen. Ook een nieuwe locatie was nodig, daarom zijn we verhuisd naar de haagdoornstraat te Neerpelt.

Electro Gero in een nieuw jasje

In 2008 zijn we overgestapt naar een nieuw logo om onze normen en waarden te matchen. Bij grote projecten ligt de lat per definitie hoog: de opdrachtgevers, doorgaans grote bouwbedrijven, zijn terecht veeleisend. Die inzet op kwaliteit vertalen we rechtstreeks ook naar onze particuliere klanten.

We blijven vernieuwen

Klanttevredenheid is voor ons een absolute topprioriteit, daarom is de dialoog met de bouwheer en -vrouw van onschatbare waarde. We blijven ons ook toeleggen op ‘kleinere’, private projecten. Wie met ons in zee gaat, kiest voor een duurzaam partnerschap. Electro Gero hecht enorm veel waarde aan de persoonlijke benadering en waardevolle feedback die dit oplevert. Door telkens goed te luisteren naar iedere verzuchting, ook ná de werken, verleggen we onze eigen grenzen. Resultaat: Onze totaaloplossingen bedienen iedere specifieke klant tot in het kleinste detail.

Gero Logistiek

Electro Gero staat dus met stip op de kaart voor de elektrische installatie van a tot z bij projecten van iedere omvang. Betekent dit dat we ons nog louter op die grote projecten toeleggen? Hoegenaamd niet! In 2021 komen we met groots nieuws. We starten namelijk met Gero Logistiek!

Verhuur en winkel als representatief visitekaartje

Het plaatsen van elektrische installaties is één zaak; klanten helpen bij iedere stap van het installatieproces is minstens even belangrijk. Wie onze winkel bezoekt, merkt meteen hoe knowhow en kwaliteitsvolle producten er in de etalage pronken. Hier wordt onze meerwaarde helemaal tastbaar.
Ook onze verhuurdienst toont aan dat een bevredigend eindresultaat voor ons altijd primeert op het verkopen van producten en diensten. Vanaf amper 6€ per maand huur je bijvoorbeeld een hoogkwalitatieve werfkast op maat van jouw project. Bij Electro Gero gaat het niet om geïsoleerde transacties, maar om partnerschappen en vertrouwensrelaties waarmee we samen groeien.
Geert van Electro Gero
Contacteer Geert van Electro Gero

Geert

Beheerder

geert@electrogero.be
Micheline van Electro Gero
Contacteer Micheline van Electro Gero

Micheline

Klantbegeleiding

klantbegeleiding@electrogero.be
Ivo van Electro Gero
Contacteer Ivo van Electro Gero

Ivo

Projectleiding

ivo@electrogero.be
Seppe van Electro Gero
Contacteer Seppe van Electro Gero

Seppe

Junior Projectbegeleider

seppe@electrogero.be

Met veel plezier en een enorme waardering blikken we met een smile terug op de dienstjaren bij Electro Gero!

Eddy van Electro Gero
Contacteer Eddy van Electro Gero

Eddy

Calculator

offerte@electrogero.be
Contacteer ons
+32 (0) 11 66 19 79
info@electrogero.be
Haagdoornstraat 38/1 | 3910 Pelt
Openingsuren
Maandag:
13:30 tot 18:00 u
Dinsdag tot donderdag:
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 18:00 u
Vrijdag:
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 17:00 u
Social media