+32 (0) 11 66 19 79
info@electrogero.be
Openingsuren Electro Gero
Maandag:
13:30 tot 18:00 u
Dinsdag tot donderdag
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 18:00 u
Vrijdag
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 17:00 u

Elektrische materialen en toestellen: topkwaliteitzonder aankoop!

U bent hier:
Home
>
Diensten
>
Verhuur

Elektrisch materiaal huren: alleen de beste toestellen en dito materiaal!

Elektriciteitswerken zijn voor de meeste klanten geen alledaags tijdverdrijf. Daarom hoef je ook niet persé te investeren in topmateriaal en professionele toestellen; dat hebben wij namelijk al voor jou gedaan. Alle benodigdheden voor jouw elektronische materialen huren bij Electro Gero is niet alleen slim en voordelig, je verzekert je ook van het gebruik van onversneden topkwaliteit. Wees maar zeker dat dit een wereld van verschil maakt voor het eindresultaat.
Met ons arsenaal aan high-end toestellen overwin je iedere uitdaging met de vingers in de neus. Vanuit onze metersbrede expertise selecteren we alleen het beste voor onze klanten. Je betaalt alleen voor de tijd die je effectief nodig hebt. Een dubbel voordeel, want met dit materiaal ben je gegarandeerd een pak sneller klaar.

Onze werfkasten huren vanaf 10€/maand: Goed begonnen is meer dan half gewonnen!

Stroomverdeling, een paddenstoel, (kracht)stroombekabeling, verlengkabels, overgangen... you name it, wij verhuren het. Een extra vermelding is er voor onze verschillende modellen uiterst kwalitatieve werfkasten. Ieder bouwproject valt of staat met de juiste stroombron. Bij ons kies je exact die werfkast die jouw werken nodig hebben, net zolang tot de werf zonder kan. Wat je niet kiest, zijn de kwaliteit en duurzaamheid: die liggen altijd even hoog!
Vanaf€10Excl. BTW
Electro Gero staat klaar voor al uw electriciteitsprojecten

Nieuwbouw of renovatie? Electro Gero zet alles onder stroom

Een groot appartementencomplex helemaal ‘from scratch’? Of een verregaande modernisering van een bestaande particuliere woning? Voor Electro Gero behoren ondertussen zowat alle scenario’s tot de comfort zone. Een decennialang opgestelde lijst aan adelbrieven illustreert onze meerwaarde bij alle mogelijk werken aan elektrische installaties. Die expertise vertaalt zich uiteraard rechtsreeks in maximale gemoedsrust voor de opdrachtgever of bouwheer. De ondertussen blindelingse keuze van vele gerenommeerde projectontwikkelaars voor onze diensten is veelzeggend, net als de zinderende feedback van talloze private opdrachtgevers.

Duurzame partnerschappen: elektrische sturing voor ieder verhaal

Waarmee Electro Gero zich bij uitstek onderscheidt, is de bereidheid om mee te denken met de klant vanuit oprechte betrokkenheid. Bij ons vind je veel meer dan een uitvoerder van je plannen; samen starten we een succesverhaal waarin kwaliteit, service en klanttevredenheid centraal staan. Elektrische installaties leveren en plaatsen is één zaak, mee groeien met de noden van de klant is nog iets heel anders. Dat is exact waaruit wij onze grootste voldoening halen. In dialoog maken we elkaar beter; een gegarandeerde win-win situatie dus. Heldere communicatie, transparante offertes en nauwkeurige opvolging zijn kernkwaliteiten van deze duurzame partnerschappen.
Het professionele team van electro-experts staat 24/7 voor u klaar
Contacteer ons
+32 (0) 11 66 19 79
info@electrogero.be
Haagdoornstraat 38/1 | 3910 Pelt
Openingsuren
Maandag:
13:30 tot 18:00 u
Dinsdag tot donderdag:
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 18:00 u
Vrijdag:
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 17:00 u
Social media