Verlichting

Default

Technische verlichting

Voor al uw verlichtingsprojecten maken wij voor u een plan op maat, zowel naar keuze, als naar uitvoering staan wij garant voor uw optimale en verbruiksvriendelijke installatie.

DSC01777

Creatieve verlichting

Regelmatig word onze showroom vernieuwd met de nieuwste verlichtingsarmaturen, dit gaat van rustieke, klassieke, eigentijdse tot de modernste verlichtingsarmaturen. Desgevallend kan u de hulp van ons installatiebedrijf inroepen om uw keuze van armaturen te plaatsen.

DSC01810 Bewerkt

Tuinverlichting

Graag komen wij ter plaatse om samen met u, uw tuin verlichtingsproject te bespreken, zowel grondspots,led rgb sturingen, uplighters als klassieke verlichtingspalen, en onze eigen productie inox tuinverlichting kan hierin opgenomen worden. Tevens verlichting op maat gemaakt is voor ons geen probleem. Wij beschikken zowel over een binnen- en buitenshowroom. Onze exclusieve showtuin, waarin u onze sfeervolle buitenverlichting in detail kunt bekijken, is op afspraak te bezoeken.

DSC02058

LED verlichting

Led verlichting (Led Emitting Diode): de nieuwste trend in ons gamma is de led verlichting, zowel voor kantoren als particuliere gebouwen. Deze energiezuinige verlichting is de dag van vandaag niet meer weg te denken. Deze heeft een langere levensduur, is milieu vriendelijk, heeft een laag verbruik, koud licht, en ontwikkelt aanzienlijk minder warmte. Daar waar men de verlichting in bepaalde ruimtes hele dagen laat branden, zal men door de LED verlichting enorme energiebesparingen bekomen.