+32 (0) 11 66 19 79
info@electrogero.be
Openingsuren Electro Gero
Maandag:
13:30 tot 18:00 u
Dinsdag tot donderdag
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 18:00 u
Vrijdag
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 17:00 u

Electro Gero verzorgt uwverlichting

U bent hier:
Home
>
Diensten
>
Verlichting

Residentiële verlichting: de gezelligheid stijlvol belicht

Iedere interieur- of tuinarchitect zal het volmondig beamen: de keuze voor het juiste lichtplan is cruciaal bij het boetseren van de juiste sfeer in elke leefruimte. Met een uitgekiend lichtschema én de perfecte lichtbronnen stuw je de gezelligheid naar werkelijk ongeziene hoogten. De residentiële verlichting van Electro Gero zorgt voor welgemikte upgrades van de hele beleving in je huis én je tuin.

Onze knowhow; jouw vrijheid

Esthetiek en comfort versterken elkaar vanuit een oerdegelijk ontwerp en dito plaatsing. Onze knowhow garandeert telkens een grenzeloze creatieve vrijheid voor de klant en/of zijn binnenhuis- of tuinontwerper. In iedere ruimte zetten wij de door jou gekozen uitstraling treffend in de schijnwerpers!

Inspiratie nodig? Neem zeker eens een kijkje tussen onze realisaties of in de winkel…

Industriële verlichting: focus op productiviteit en efficiëntie

De productiviteit, veiligheid en bedrijvigheid in jouw onderneming vallen of staan met het uittekenen van een doeltreffend lichtplan. Electro Gero begrijpt bovendien als geen ander: De ene business is de andere niet. Voor iedere specifieke bedrijfsbehoefte vinden wij een naadloos passende oplossing. Onze decennialange ervaring op vlak van industriële verlichting staat telkens borg voor indrukwekkende ontwerpen én uitvoeringen.

Jouw wens, onze missie

Duurzaamheid, veiligheid en efficiëntie worden bereikt door steeds nauwkeurig te luisteren naar de noden van ieder specifiek bedrijf. Zo zorgen we, al dan niet in samenwerking met jouw architect en (onder)aannemers, voor een vloeiend proces van ontwerp tot goedkeuring en ingebruikstelling. Deze kenmerkende methodiek gaat verder dan verlichting alleen: jouw hele industriële installatie is bij ons in uiterst professionele handen!

Op maat van jouw budget

Uiteraard belichten we bij Electro Gero al van voor de aanvang ook het volledige financiële plaatje. Jouw budget is voor ons een belangrijke maatstaf in iedere stap van de planning. Correctheid en duidelijkheid zijn voor ons allesbehalve loze woorden!

We ontwerpen jouw elektrische productiviteitsboost

Samen brainstormen hoe we jouw bedrijf op een hoger niveau tillen? We maken graag tijd voor jou!

Professionele verlichting

Iedere beroepsgroep heeft zo zijn eigen specifieke verzuchtingen, ook op vlak van elektriciteit en verlichting. Een winkel is geen restaurant, een dokterspraktijk geen fitnesscentrum… Elke beroepspraktijk, eenmanszaak of kmo kan bij Electro Gero terecht voor de oerdegelijke plaatsing en advies rond professionele verlichting, camera- en alarmsystemen, elektriciteitswerken, enz.

Onze ervaring, jouw troef!

Onze schat aan ervaring, gekoppeld aan een betrokken luistervaardigheid en vakmanschap, geeft iedere professional telkens weer een blijvende duw in de rug. Zo wordt jouw werkplek al gauw een stimulerend oord waar jij je beroep en passie ten volle kan ontplooien. Ook je klanten zal dit allerminst ontgaan; je hebt gegarandeerd een (licht)streepje voor.

Ontdek onze next level oplossingen!

Nieuwbouw verlichting: een levend(ig) geheel

Een elektriciteits- en lichtplan is gelukkig al lang geen ‘klusje achteraf’ meer. Bij iedere nieuwbouw wordt er steevast op voorhand grondig nagedacht over hoe en waar deze plannen vorm krijgen en worden ingeslepen. Met andere woorden: de impact van jouw elektriciteitsplan op de hele constructie is groot.

Elektrische installaties die meegroeien met jouw noden

Zoiets leg je natuurlijk niet in gelijk welke handen. Onze professionele experts weten exact hoe ze jouw nieuwbouwproject van bij de start moeten opwaarderen; alle leidingen worden elegant geïntegreerd en ook achteraf blijven alle mogelijke aanpassingen nog perfect mogelijk.

Je nieuwbouw droomproject start hier

Een woning, bedrijfsgebouw of appartement groeit immers mee met de behoeften van de bewoners of gebruikers. Het is de evolutie van je wensen en je budget die hier het tempo bepaalt. Dit is kenmerkend voor onze aanpak van jouw nieuwbouw verlichting en elektriciteit. Daarom hechten we ook zoveel belang aan onze service en opvolging. Met Electro Gero start je alvast met een oerdegelijke plaatsing… waar je eindigt, dat bepaal je helemaal zelf!
Een behaaglijk gezinsnest, een eigen zaak, een groot project… Eén ding hebben ze gemeen: ze starten allemaal met een goed gesprek.

Projecten

Residentie Greenhouse

Locatie:

2547 LINT

Opleverdatum:

2025

34

Residentie Greenhouse staat voor groen, gezellig en duurzaam wonen. Lees meer

Appartementen

Goovaert

Opleverdatum:

2023

23

Appartementen

DiLiVin

Locatie:

Grote Heide

Opleverdatum:

2023

15

KWALITATIEVE, ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWAPPARTEMENTEN MET GROTE TERRASSEN Lees meer

Appartementen

Meerle Ons Dorp

Locatie:

Meerle

Opleverdatum:

2022

23 appartementen

Op toplocatie in het hartje van Meerle, ligt het project 'Meerle Ons Dorp'. Het project staat voor landelijk en hedendaags wonen in een kwalitatieve leefomgeving. Lees meer

Appartementen

De Doelen

Locatie:

Zoersel

Opleverdatum:

2022

35

Het project "De doelen" is gunstig gelegen in de dorpskern van Zoersel. Makkelijk bereikbaar en veel parking aanwezig! Lees meer

Appartementen

Zuidpark Blok 7

Locatie:

Beveren

Opleverdatum:

2022

6

Residentie "Zuidpark" is een prachtig nieuwbouwproject. Zuidwest gericht, een eigen tuin en/of een terras, gelegen in een oase van groen en toch vlakbij het centrum van Beveren Lees meer

Appartementen

Houtbay

Locatie:

Duffel

Opleverdatum:

2022

35

Residentie Houtbay is een volledig nieuw woonconcept dat inzet op centraal wonen met een divers aanbod aan ontspanningsmogelijkheden. Het project omvat 35 woonunits, verdeeld over drie gebouwen. Naast de ?©?©n-, twee-, drie- en vier slaapkamerappartem Lees meer

Appartementen

The George

Locatie:

Vrasene

Opleverdatum:

2022

14

Residentie The George omvat 14 appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers, 19 overdekte, semi-ondergrondse autostaanplaatsen alsook een fietsen- en vuilnisberging. Dit aangename nieuwbouwproject situeert zich op wandel- en fietsafstand van alle faciliteiten Lees meer

Appartementen

De vaart 1

Locatie:

Schoten

Opleverdatum:

2021-2022

64 appartementen

Rustig wonen in het groen en aan de vaart in het centrum van Schoten Lees meer

Appartementen

De vaart 2

Locatie:

Schoten

Opleverdatum:

2021-2022

44 appartementen

Appartementen

Residentie Zuidpark

Locatie:

Beveren

Opleverdatum:

2021

58 appartementen

Residentie "Zuidpark" is een prachtig nieuwbouwproject. Lees meer

Appartementen

Residentie Gruitroderpoort

Locatie:

Bree

Opleverdatum:

2021

9 assistentiewoningen en 2 woningen

Een kleinschalig project bestaande uit 2 gezinswoningen en 9 appartementen ( met mogelijkheid tot assistentie 65+) waaronder 2 royale penthouses met vrije zichten. Lees meer

Appartementen

Silsburg Gardens

Locatie:

Deurne

Opleverdatum:

2021

28

Residentie Silsburg Gardens is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie. Daarnaast zijn de verschillende verbindingswegen in de buurt gemakkelijk bereikbaar. Lees meer

Appartementen

Residentie Catharina - New Day

Locatie:

Sint-Katelijne-Waver

Opleverdatum:

2021

8

Op een topligging in het bruisende centrum van Sint-Katelijne-Waver komt dit kleinschalig nieuwbouwproject. Lees meer

Appartementen

Agter de Heuf

Locatie:

PELT

Zorgeloos, duurzaam en kwalitatief wonen. Lees meer

Appartementen

Contacteer ons
+32 (0) 11 66 19 79
info@electrogero.be
Haagdoornstraat 38/1 | 3910 Pelt
Openingsuren
Maandag:
13:30 tot 18:00 u
Dinsdag tot donderdag:
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 18:00 u
Vrijdag:
8:30 tot 12:00 u en 13:30 tot 17:00 u
Social media